22 d’abril del 2012

Consciència de grup


Hola gent,
aquest és el meu primer post i si aconsegueixo penjar-lo amb menys de 5 intents serà tot un èxit.
Bé, anem a parlar d’aquest dissabte perquè la cosa està animada animada. Entre “Novedades Oller”, que era la botiga de roba del meu avi, la Brogan, que és una especialista en moda, i tots en general, que som uns màquines :) jajaja, de mica en mica anem aconseguint trobar la roba perfecte per a cada personatge.  Així doncs, una bona estona l’hem dedicada a remenar un munt de peces i peces de roba antiquada. Quan ja n’hem tingut prou hem començat dues escenes noves: primer la 0 i després La notícia. Amb aquesta segona ha ressorgit la idea de coral. Amb això crec que tenim molta feina. Falta treballar fort per aconseguir una bona consciència de grup imprescindible en aquesta escena en concret, però també en d’altres. En aquest moment el grup ha de ser Un, ha de ser com aire, com vent, homogeni.

A la mitja part la Marta ens ha donat informació sobre com hem de presentar Primeres imatges de Mart als ajuntaments. També hem parlat una mica de l’atrezzo de l’obra, feina a tenir en compte.

Hem començat la segona part descobrint una cantant autodidacta: la Laura. Escoltant la Laura, ràpidament a la Marta ja se li ha acudit una idea per aprofitar aquella veu, fins ara desconeguda! I aquesta idea que se li ha acudit no sé si podrà influir al nombre de persones que actuaran el dia de l’estrena... mmmmm...

Això, que hi ha molta feina per fer encara. Seguim treballant amb moltes ganes i recordeu:
-          Hem d’anar a més, a més, a més!!!!

Andreu
 
Ser homogenis, com l'aigua.