14 de juliol del 2012

Video "Què us ha semblat l'obra?"

Hola a tots i a totes!

El dia de l'estrena de Primeres imatges de Mart va ser una vegada més, a dalt l'escenari, on m'ho vaig passar genial i vaig gaudir-ho. Entre cametes abans de sortir, les cames hem tremolaven un xic, llavors un cop a dins escena van desaparèixer.  Notava el públic aprop i això fa que donis el màxim de tu mateix. En una escena, personalment, haig de dir que els sentiments que volia transmetre hem van embolcallar fins arribar a un punt de descontrol, em va agradar experimentar allò.
Estic molt contenta de representar un persontage en aquesta obra,  crec que hem aconseguit i podem tornar a aconseguir transmetre els sentiments dels personatges al públic, i com a resultat que s'emocionin. El dia de l'estrena varem adonar-nos que en algun moment de l'obra la comicitat hi és present, això va permetre un respir al públic.
Ara jo us deixo un video on el públic comenta que li va sembla l'obra després de veure-la, gràcies a la Iana Cardellach per gravar aquestes imatges.



Us ha animat a venir a veure'ns o no? Vinga, no us la podeu perdre! Aquest diumenge a Sant Feliu de Pallerols, i avui assaig!!!


Una abraçada ben forta


Mariona